Тийм билдинг – авиофест!

Ако искате да изненадате приятно вашите партньори и служители, подарете им полет. Всеки си мечтае да полети като птица, а споменът от това приключение остава за цял живот.

Ще организираме за вас Тийм билдинг – авиофест , на който Вашите колеги и приятели ще могат да полетят на различни типове въздухоплавателни средства, като моторни парапланери, делтапланери, самолети, автожири, топло-въздушни балони и др.

Гарантираме Ви високо ниво на организация и безопасност при изпълнение на полетите.  Пилотите, с които работим са едни от най – опитните в България и ще се погрижат да изживеете приятни и незабравими емоции от полета.

За повече подробности във връзка с условията за организиране и изпълнение на приключението, за вашите колеги или клиенти, можете да се свържете с нас на +359896869200 или +359 888 303 329, или да ни пишете на fly@extremeuniverse.bg .

Ако искате да направите индивидуален подарък на ваши служители или клиенти, можете да им подарите ваучери за полет с парапланер. Те са с валидност от 7 месеца. Това дава възможност на получилите подаръка да се възползват от ваучера, когато им е удобно. Не е нужно да се съобразяват с предварително уговорени час и дата, което е условие при организирането на авиофест за повече хора.

За услугите извършени от “Екстрийм Юнивърс” ООД ще получите надлежна, данъчна фактура. Заплащането става по банков път.

В раздел “Галерия” можете да видите снимки и видеа от наши полети.

Можете да разгледате и страницата ни в YouTube!

За вас, като корпоративни клиенти, може да представлява интерес и друга услуга, която предлагаме – Въздушна реклама. Тази услуга ще подчертае вашето участие на важи форуми, ще усили ефекта от презентирането на ваши продукти или услуги и ще ви открои от конкурентите ви.

Снимки от наши клиенти, които се възползваха от летяща реклама можете да разгледате в раздел Галерия.

Доверете се на опита ни! Ние ще дадем криле на вашите идеи!