Полет с парапланер край Казанлък и над язовир Копринка! Полетете над проблясъците на обширния язовир Копринка в долината на розите и царете. Картината, която ще се открие за Вас е съчетание от величествената Стара Планина, хълмовете на Средногорието, язовир Копринка, река Тунджа, „Паметник на свободата“ на връх Шипка, Паметник – символ на комунизма, на връх Бузлуджа, Храм-паметник „Рождество Христово“ известен още като „Шипченският манастир“ със златните кубета, тракийска могила „Голямата косматка“, град Казанлък и много други. Мястото е наистина магнетично, а от въздуха ще усетите цялото му вълшебство.

Резервация за полет с парапланер край Казанлък можете да направите, като ни се обадите на +359 89 68 69 200 или +359 888 303 329 или като ни пишете на fly@extremeuniverse.bg
Цената варира, според продължителността на полета:

10 мин. = 114 лв.
20 мин. = 170 лв.
30 мин. = 200 лв.
60 мин. = 355 лв.
Място на излитане https://goo.gl/maps/3cSoSgnS632abJFM8
Заплащане можете да направите по банков път по сметката на “Екстрийм Юнивърс” ООД с IBAN G28FINV91501016798727
Данъчна фактура ще бъде издадена на физическото или юридическото лице, което е извършило превода.
Ваучер за подарък можете получите на електронната си поща или на адрес, ако желаете да бъде на хартиен носител. Напишете ни Вашето име, името получателя и поздрав, за да бъде подаръкът Ви още по – личен и радващ.
Доставката на ваучера е за наша сметка и е до Вашата врата.
Валидността на ваучера е 7 месеца от датата на издаването му.
Промени можете да правите най – късно 3 дни преди полета.
Връщане на покупката можете да направите в 14 дневен срок. Сумата, която сте превели към “Екстрийм Юнивърс” ООД ще Ви бъде възстановена, след приспадане на таксите за банковите операции, които съпътстват паричните преводи.
Лицензираният пилот, с когото ще летите, е с дългогодишен летателен опит и е квалифициран полетен инструктор Подробна информация за екипа на “Екстрийм Юнивърс” ООД ще откриете в раздел: За нас
Сертифицираният, моторен парапланер е произведен от “Екстрийм Юнивърс” ООД и притежава всички необходими лицензи, за да извършва полети във въздушното пространство на Република България. Подробна информация за въздухоплавателното средство ще откриете тук: Жужаща пчела
Декларация за освобождаване от отговорност и за предоставяне на лични данни ще Ви бъде предоставена на място от инструктора. Запознаването с нейното съдържание, попълване и подписване от страна на пасажера е задължително условие за провеждане на полета.
Декларация от родител се попълва за лица под 18 г. възраст.
Застраховката е задължителна за времето на полета. Ние Ви я предоставяме безплатно.
Видеозаснемането на Вашето приключение е подарък от нас. Две камери, с висока резолюция, заснемат едновременно вас и гледката, която виждате от въздуха. След полета ние монтираме видеото и ви изпращаме обобщения филм посредством линк, чрез който можете да го изтеглите.

Можете да гледате видеа от полети на наши клиенти в нашия You Tube – канал!

Снимки и видеа можете да разгледате и в нашата Галерия!

Гарантираме Ви професионализъм и незабравимо изживяване!
Подарете на себе си или на любим човек полет с парапланер край Казанлък. Очакваме Ви!