Въздушно заснемане премахва голяма част от границите поставени пред Вашето въображение. От въздуха може да се погледне под коренно различен ъгъл на нещата.  Фотографирайки, по този начин, Вие можете да  представите една уникална гледна точка на хората , с които искате да я споделите. В днешни дни все повече хора – предприемачи , хотелиери, строители, земеделци, рекламни агенции и др. се обръщат към нас. Те искат да им осигурим „гледната точка” , която да подпомогне спечелването на клиентите им.

Посредством въздушната фотография могат да бъдат заснети строителни обекти, с цел контрол или реклама. Хотели , за да се покаже както външният вид на хотела, така и позицията му спрямо околните обекти. Въздушното заснемане се използва и за фотографиране на  хижи, вили, парцели, фирмени сгради и др.

Въздушно заснемане на обектите дава пределно ясна представа за реалният изглед на сградата, нейното разположение, позицията и спрямо други важни обекти като водни басейни, болници, училища, заведения и др.

Всеки обект разполага със скици , които дават подробна информация, възможно е да се изработи и компютърен образ, но най – реална представа получавате посредством  снимка или видео направени от въздуха.

Все по – често за целите на въздушното заснемане се използват дронове, но все още качеството на кадрите заснети от дрон не може да се сравнява с тези направени от професионален оператор и професионална видеокамера или фотоапарат. Освен това дистанционно управляемите въздухоплавателни средства са много ограничени във въздушното пространство. За разлика от тях регистрираните летателни апарати имат много по – големи права и възможности.

Въздушното заснемане  се осъществява от екип – пилот, оператор и монтажист.

Условията за възможност и цена на изпълнение на дадена задача, зависят от много фактори. За да уточним подробностите, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Това можете да направите, като ни потърсите на +35989 68 69 200 или +359 888 303 329, или ни пишете на fly@extremeuniverse.bg .

 

Кадър 1

Кадър 2