Ревизия и прескатаване

Екстрийм Юнивърс напомня на потребителите на системата GRS да спазват времето на ревизия най-късно до 6 години.. В случай на съмнение, че в системата е влязла вода, изпратете системата незабавно за ревизия. Преди да изпратите системата за ревизия, моля, обърнете внимание на Инструкциите за транспортиране.

За страни извън ЕС:

Включете, моля, към всяка система, изпратена за ревизия, проформа фактура, където стойността на системата не надвишава сумата от 50,- EU/USD за една единица. В случай, че самолетът е частна собственост (не е собственост на компания), ще направи писмено изявление, че времето за безопасно използване на системата е изтекло и стойността му преди ревизия е 50,-EUR/USD. Заедно с него, моля, посочете цената на доставката. Това е заради митническата процедура и компанията трябва да плати депозит от тази сума. Без такава фактура не можем да приемем системата за ревизия и ще я изпратим обратно за ваша сметка. Благодарим ви за разбирането.

Примерна фактура (за държави извън ЕС!): Проформа фактура

Моля, изпратете тази фактура преди изпращане на този адрес: info@galaxysky.cz

info@galaxysky.cz

Трябва да получите актуализиран съвет от фабриката, преди да изпратите.

Удължаването на този интервал може да доведе до по-високи разходи за ревизия, тъй като според нашия опит от предишни години, парашутът може да се повреди от изтичане на вода в контейнера, причинявайки влага и плесен. Това може да бъде причинено от проливни дъждове, особено когато системата Soft не е идеално защитен от атмосферни влияния чрез покритие. След това цената на ремонта може да бъде по-висока от цената на ревизията в съответния интервал.