Моторизиран планер – Мултипланер 7

Имаме удоволствието да ви представим последният ни модел въздухоплавателно средство. То е първото в света с възможност да бъде управлявано като парапланер или делтапланер. Кръстихме тази машина “Мултипланер 7” .
Друга уникалност на “Мултипланер 7” е , че е триместна машина – пилот + двама пасажери.
Задвижва се от двигател Rotax 582 и е оборудвана с парашутна, балистична спасителна система GRS.

Този трайк е подходящ за полети и през зимните месеци, когато е студено. Кабината се затваря посредством напълно прозрачен фанар. Разполага и с прозорчета , чрез които можете да регулирате потока на навлизащ в кабината въздух.

Моторизиран планер – Мултипланер 7 се управлява лесно и се държи стабилно както във въздуха, така и при излитане и кацане.

Таблото е снабдено с всички уреди, които са необходими на пилота – оборотомер, температура на двигателя, гориво в резервоара, мото часовник, навигационна система и радиостанция. Уредите са разположени удобно пред пилота и са лесно достъпни по време на полет и рулиране.

Двата прекъсвача на отделните, електрически вериги на двигателя спомагат за високата сигурност. Чрез тях можете да тествате изправността на двигателя преди излитане.

Балистичната спасителна система е монтирана в дискретен отсек, който се отваря автоматично при активиране на ракетата. Повече за запасния парашут можете да научите в раздел Спасителен парашут.

За повече информация посетете раздел Паратрайк Мултипланер 7.

За още видеа посетете канала ни в YouTube